Петарди за ретарди 2

 

петарди за ретарди 2 или кучето без вилица и нозе

kuchence

 

Сменете го субјектот и ставете на негово место детенце за да ја разберете ретардираноста на љубовта за правење галама. Ни кученцето не заслужи ваков третман во животот ама кога си имаш работа со ретардирана свест такви работи се случуваат. Целосна забрана на петардите, освен за обучени лица и Бла Бла – Урбана Телевизија ја поздравува секоја акција на заплена и на искоренување на ова зло, зошто петарди се за ретарди.

Категории
Шуш - Буш

ПОВРЗАНО