После ова како да веруваме во случајности?

Не можеме секогаш да го планираме својот живот. Животот е полн со случајности, а некои случајности вклучуваат: носење на иста облека како пријателите, среќавање на некој познаник во друга држава, добивање на исти подароци и сл.

Но постојат и други случајности кои се многу поретки. Ова се чудни и смешни случајности поради кои се прашуваме дали боговите и вишите сили навистина имаат посебен план за нас?

Не само што овие браќа починале на ист начин, туку ги уби истиот возач! Па кажете дека случајностите се случајни.

1

Пет месеци откако се емитуваше оваа епизода се случи 9/11. Дали Џони Браво ја предвиди иднината?

2

Овие идентични близнаци биле разделени по раѓањето и однесени во две различни семејства. Сепак, и двајцата беа наречени Џејмс. Откако браќата се обединиле сфатиле дека и двајцата биле мажени за жена по име Линда, а потоа за жена по име Бети. Тие, исто така, имаат синови. Едниот близнак го именува синот Џејмс Алан, а другиот Јаков Алан.

3

Дали верувате во реинкарнација или не, мора да признаете дека овие двајца се неверојатно слични.

4

Категории
Шуш - Буш

ПОВРЗАНО