Пост Панк Марвел херои

Нашите и вашите херои од детството се музичарите меѓу останатите.

Магијата која ја создаваат го замрзнува времето и не враќа на тоа посебно место кога сме се исповратиле на некоја журка и свирела “Girlfriend in a coma-The Smiths”.

Артистот Бучер Били на својот Behance профил објави серија илустрации во кои панк иконите од 80 тите ги има реосмислено како супер херои. Погледнете некои од илустрациите и обидете се да го препознаете артистот ( пишува на постерот лепи! )
2.spajdermen

3.ajronmen

4.cure

5.beshies

6.geri

7.wulverin

8.bili ajdol

Категории
Шуш - Буш

ПОВРЗАНО