Црна Мачка, Бел Мачор

Црна двојка раѓа бело дете, жената е во шок, мажот повеќе, како се случило тоа?

Двајцата родители со Нигериско потекло ( поцрни аман-Нигерија-Црно!!! ) добиваат бело скандинавско плаво бебе во Лондонска болница-звучи како виц јеботе!

Таа е вистинско чудоќе изјави нејзината мајка-35 годишната Ангела Ихегбо. ..ама што се случило овде!?”

BlackParentsWhiteBaby

Генетичарите не веруваат во музика, ама немаат едноставни одговори ( со кој Нордиски студент ли спиела рецимо објаснување…днк тест и сл. ) на прашањето околу малото женско бебе Нмпачи, кое е плаво со сини очи, ама нудат неколку теории:

Таа е резултат на генетска мутација која е уникатна во нејзиниот случај. Во таков случај Нмачи ќе ги пренесе истите на своите деца-голема е веројатноста и тие да бидат бели.

Таа е производ на заспани бели гени, кои ги добила од родителите,  најверојатно наследени од нивните предци, кои дури сега испливале на површина!

А во овој случај рецимо дур се објасниле, веќе летале боксови 🙂

11093893_984404378259157_1764149632_n

 

Категории
Шуш - Буш

ПОВРЗАНО