Шверц Комерц 18 пати иновативност на ниво

Шверц контабанда транспорт на ствари кои не би прошле онака низ царина. Што шверцаме најмногу ние како луѓе? ќе праша професорот на царина. Како од пушка вика пола амфитеатар ДРОГА, оружје ќе кажат два торјца егзотични животни ќе му текне на Трпе надежен студен по царина и логистика. Така е студенти но еве како ние сме ги фатиле и најиновативните шверцери ќе се пофали професорот горд што на една од овие 18 слики има и фото од времето коа скупнаа цигарите во соседна Бугарија.

Шала на страна еве ги осумнаесетте најлуди и креативни шверц комерц фотографии меѓу кои се најде и фудбалот на делчевецот Аце.

КЕШ У КИФЛИЦИ

ИМА МОЖНОСТ ДА Е БАЛКАНСКА ЗАВРЗЛАМАВА- ќе рече Професорот.

cutoms-confiscated-items-1

 

КОКАИН ВО ИМПЛАНТИ ЗА ЖЕНСКИ ГРАДИ

 

cutoms-confiscated-items-2

 

АМФОС ВО ЧОКОЛАДНИ ЈАЈЦА

 

 

cutoms-confiscated-items-3

ЦЕЛО МАГАРЕ ОД ПРЕСОВАНО ГАНЕ И ХАШ

cutoms-confiscated-items-4

ЕГЗОТИЧНО ГЕКО ВО КНИГА

cutoms-confiscated-items-5

ЕКСТАЗИ ВО MR.POTATOHEAD ЧИЧКО КОМПИРОГЛАВ

cutoms-confiscated-items-6

СКУПА ВРАТА ПУНА СО КОКАИН

cutoms-confiscated-items-7

ИКЕБАНА СО ДНО ОД ПРЕСОВАН ЕФЕДРИН

cutoms-confiscated-items-8

ЕГЗОТИЧНИ МАЛИ ЖАБИЧКИ ВО КУТИЈА ОД ФИЛМ ЗА АПАРАТ!!!

cutoms-confiscated-items-9

СТЕРОИДИ ВО МАСЛО ЗА МАСАЖА

cutoms-confiscated-items-10

КЕРАМИЧКИ МАЧКИ ПОЛНИ СО ОПИУМ ДИРКС ОД КИНА

cutoms-confiscated-items-11

ЕГОТИЧНА ЗМИЈА ВО КЕРАМИЧКА САКСИЈА

cutoms-confiscated-items-12

ШКОЛКИ ПОЛНИ СО КОКАИН САЛЕПЕНИ СО СУПЕР ЛЕПАК

cutoms-confiscated-items-13

МЕТАМФЕТАМИН ПОЛИЕН СО ЧОКОЛАДО

cutoms-confiscated-items-14

МРТВИ БУМБАРИ ПОЛНЕТИ СО ХЕРОИН

cutoms-confiscated-items-15

ЦИГАРИ У ФУДБАЛСКА ТОПКА -ЏАБЕ ЛАЕШЕ ПРОФЕСОРОВ КАЈ НАС ШВЕРЦЕРИТЕ И ЦАРИНИЦИТЕ СЕ ПАРТНЕРИ ОВА Е ЛОВ НА АВСТРИСКАТА ЦАРИНА. 

cutoms-confiscated-items-17

 

ПИШТОЛ У КУКЛА МИКИ МАУС!!!

cutoms-confiscated-items-18

АВОКАДО ПОЛНО СО КОКАИН!!!

cutoms-confiscated-items-19

 

АКО СЕ СЕТИТЕ НА НЕКОЈ ДРУГ ИНФЕНТИВЕН НАЧИН НЕ НИ ГО КАЖУВАЈТЕ НА НАС ПОШО НЕАМЕ ШО ДА ШВЕРЦАМЕ

ПОЗДРАВ БЛА БЛА ТВ!!!!

Категории
Шуш - Буш

ПОВРЗАНО