Шекил О Нил го натплива шампионот Мајкл Фелпс

Шекил О Нил НБА супер стар и еден од најголемите кој ја играл играта наречена кошарка им направи супер изненадување на љубителите на пливањето на државното американско пливачко првенство на кое имаше пливачки двобој со олимпискиот и светски број еден во пливањето, Мајкл Фелпс.

majkl shekil

Условите беа распоредени за 157 килограмовиот 2 и 15 висок поранешен кошаркар има какви такви шанси со шампионот. Шек плива еден круг а Мајкл два но Мајкл трга со предност од 5 секунди.

погледнете го видеото !!!

препорачуваме да скокнете до 20 минута кога и почнува трката !!!

 

Категории
Шуш - Буш

ПОВРЗАНО