Што се случува кога три баби дуваат за прв пат

Ако некогаш сте се запрашале како би изгледале три баби кои за прв пат дуваат трева, ова е вистинското место за вас! Пола, Доротеа и Деирдре никогаш не се обиделе да дуваат трева. Во државата Вашингтон, каде рекреативната употреба на марихуаната неодамна беше легализирана, ја евидентираа својата прва средба со магичното растение – канабис.

Категории
Шуш - Буш

ПОВРЗАНО