10 тајни локации кои Google ги отстрани Google Maps

На Google Maps можат да се видат сите локации кои ќе ги посакате, со неверојатни детали. Но постојат неколку работи кои се цензурирани, наводно за општото добро.
Се работи за локации за нуклеарни тестови, складирање на нуклеарно оружје и мистериозни воени бази. Овие области се целосно цензурирани од Google Maps.

Што се крие Google од очите на јавноста, проверете подолу:

Категории
Шуш - Буш

ПОВРЗАНО