5 Селфија за збогум

Фотографии направени секунди пред смртта-еве 5 од најнесреќните добитници на лајкови.

1.Ksenija Ignateva

1.Ксенија Игнатева-снимано моменти пред нејзиниот трагичен пад.
Ја губи равнотежата и паѓајќи се фаќа за кабел за струја и…

 

 

2.Jenni Rivera

2.Џени Ривера-Мексичка поп ѕвезда која се фотографира со екипажот пред полетување со приватниот авион-кој трагично завршува сосе целиот екипаж.

 

 

3.Kortni Sanford

3.Кортни Сенфорд-девојката го прави селфито момент пред да го направи фаталниот судар со возилото-иронично слушајќи ја песната Happy на Pharrel Williams

 

 

4.Jadiel

4.Пуерториканскиот регетон артист Jadiel  се слика мигови пред да отиде со моторот курбан.

 

 

 

5.Malajzian Selfie

5.Гери Слок и мајкаму го прават селфиво во Малезискиот Лет МХ17-авионот бидува соборен во Украина од земја-воздух ракета.

Категории
RelaxШуш - Буш

ПОВРЗАНО