EXIT НА МОРЕ – SEA DANCE FESTIVAL

Sea-Dance-Festival-Rodzer-Sancez-670x447

Sea Dance Festival, е добитник на титулата “Најдобар европски фестивал” во категоријата до 40.000 посетители дневно во 2014 година. Стартот е закажан за 15 јули и ќе трае до 18 јули на плажата Јаз во склоп на десетдневната летна EXIT авантура. Приклучете се и вие на оваа рајска авантура и препуштете се на дневните забави на една од најубавите плажи на Јадранот, незаборавните зајдисонца придружени од електронските битови во друштво на прекрасни луѓе. Повеќе информации на: www.seadancefestival.me

prodigy

Своето учество го потврдија:

THE PRODIGY
ROISIN MURPHY
RUDIMENTAL – DJ СЕТ

SIGMA / WILKINSON / NOISIA / DUBIOZA KOLEKTIV

BONDAX / CALYX & TEEBEE / FLIGHT FACILITIES /
GRAMATIK / JAMES ZABIELA / ODESZA / SNAKEHIPS

BLACK SUN EMPIRE / BROKES BROTHERS / DOORLY / FKJ LIVE / FRED V & GRAFIX / GOTSOME /
KIM ANN FOXMAN / MADUK / NICK MONCAO / PILLOW TALK / SOUL CLAP / STAR SLINGER / TCTS
Погледнете ја EXIT Авантурата 2014

Категории
Шуш - Буш

ПОВРЗАНО