Бомба бр.7 – 5.500 евра…побарувачката е голема!

Секс Бомба

Одсекогаш сте се ложеле на вашата комшиница, или некоја актерка ама сте премногу срамежливи да и пријдете+вашето хоби како сериски убиец ви одзема премногу слободно време и неможете да се посветите на врска?

Дупингхајм, Франција е местото каде што се прават реалистични кукли-по ваша желба.

“Dreamdoll” е фирма која ги произведува овие силиконски убавици.Нивната просечна тежина е околу 40 килограми, високи се над 1,70 см и се анатомски точни.Опремени се со лесен алуминиумски скелет кој ги има сите прсти и зглобови, покриен со силиконски субститут на кожа, има и внатрешно греење на телото кое обавезно се искључува при контакт со вода-бањање..

1

Куклите се подготвени да бидат испратени кај своите идни сопственици.

Задоволството ( несакам ни да размислувам што болниот ум кој набавува вакво нешто би правел, ама ајде.) да се поседува ваква кукла чини 5.500 илјади евра и побарувачката е голема.

2

Работничката им ги всадува очите на куклите-една по една.

Една кукла од слика до прилика бара 7 дена за подготовка-секоја е рачно изработена и допимпувана за секое барање на муштеријот ( дилдото и вибрирачкиот имплант се продаваат посебно-без батерии! ) од висината, до дебелината на задникот и големината на градите.

3

Сопственикот на дуќанот го дотерува моделот.

Плати па клати бе брааат!
#dreamdoll #suckitusiliconeho #maniachelper #nomorealone #sexbomb

4 5 6 7 8 9 10 11 12

Категории
Шуш - Буш

ПОВРЗАНО