Што се крие во дупката?

Еден татко решил да ја бутне раката во дупката за да ги импресионира своите деца, но тоа што демнеше од дупката никој не го очекуваше.

Што мислите, што се криеше во дупката?

Категории
Шуш - Буш

ПОВРЗАНО