Дркало-Еколошка енергија

Дали сте незапослени, ама моногу вредни мастурбатори?

Имате вишак енергија, а немате партнер?

Дркалото е идеалниот унисекс изум за вас.

Дркалото е мал полнач во форма на рачен часовник кој кога се движи (знаете во која насока ) создава внатрешно триење и енергија.Доволно е да си го прикључите усб кабелот додека се самозадоволувате и воала-си го пуните телефонот, компјутерот или некој друг апарат.
Повеќе информации во видеото.

 

 

Категории
ТекнувалоЏиџи-Миџи

ПОВРЗАНО