Интерактивен ХипХоп семплер

Дали сте му се чуделе на Премиер или Дила за начинот на кој ги склопуваат семпловите-сега има начин како да пробате да бидете продуцент само со помош на вашата тастатура.Едноставно посетете го сајтот www.samplestitch.com и направете свои аранжмани од веќе постоечките прикачени инструментали.За секоја загреана ХипХоп глава-ова е срањето.

Категории
Џиџи-Миџи

ПОВРЗАНО