Интересни Кухињски помагала

Веќе сте докажан цар во кујна-благодарејќи на нашите рецепти од Гезме, и сакате целата игра да ја однесете на следно ниво?

Еве неколку царски помагала кои ќе ви помогнат ем да лапате, ем да дупите.

1.Здела со врапчиња
1

2.Спартански ножодрж
2

3.Мрсулав цедач на шпагетна вода
3

4.Кокошкина тапозатка
4

5.Алко диференцијатор-дебилите на журката да не ви ја пијат пијачката
5

6.Ајкулест чајоцед
6 (2)

62

6.3

7.Крвава даска
7

8.Мртво јајце
8

9.Леден Шат
9

10.Пуканки Топови
10

Категории
Џиџи-Миџи

ПОВРЗАНО