Малото Уво

 

Комшиите ве дркаат до бесвест, и сакате да им направите сачекуша, ама неќете да ве ќарат дур им го оштетувате возилото или доаѓате до заклучок (со клуч кога гребеш-доаѓаш до закључок…сваќаш? )?

Овој ГПС тракер со име Мини А8 лесен апарат за користење е со големина на кибритче, само ставате СИМ картичка во него, и можете во секое време да се јавите на бројот да чуете што се случува, а за бонус подесување може да го наместите уредот да го регистрира секој звук над 45 децибели во радиус од 10 метри-и автоматски ви се јавува, чини околу 1000 денари (18 долари).

ПС:
Ова е крајно нелегално во повеќето држави.

 

Категории
Џиџи-Миџи

ПОВРЗАНО