ПОВРЗАНО

 • Холивудски близнаци

  Знаете сите дека сплет на гени и околности прави да таму некаде имаме сите свој близнак-не по мајка, не по татко (за ова второво не сме сигурни) ами по...
 • Лост енд фаунд – Пени Хардавеј

  Жареше и палеше на времето. Го споредуваа со Меџик Џонсон и Мајкл Џордан , со неговата брзина, талент и интелегенција ги освои навивачите на Орландо Меџик. 1996-тата година изгледаше...
 • Едвард Марфи – Марфиеви закони

  Имено, колку пати ви се десило работата што имате намера да ја сработите, да ја завршите без ич да не се замарате? На тоа, се разбира, не ви текнуе...
 • Откачени миленичиња

    Априлилили четроножни пријатели! Овој први Април никој од семејството нема да остане немаскиран, дури и вашето милениче ќе биде во духот на Локи и празникот на шегата! Еве...