Холивудски близнаци

Знаете сите дека сплет на гени и околности прави да таму некаде имаме сите свој близнак-не по мајка, не по татко (за ова второво не сме сигурни) ами по лик-еве неколку Холивудски ѕвезди кои за својот животен тек ги имаат упознаено своите изгубени близнаци.

Иан Сомерхолдер и Роб Лов

Ian SOmerhalder Vs Rob Lowe

 

Кајл Џенер и Луси Хејл

3.Kylie Jenner Vs Lucy Hale

 

Зои Дешанел и Кети Пери (Носи)

4.Zooey Deschanel Vs Katy Perry

Зои Сандана и Тенди Њутон

2.Zoe Saldana Vs Thandie Newton

 

Џефри Морган и Хавиер Баден

Jeffrey Dean Morgan Vs Javier Baedem

 

Натали Портман и Кира Најтли

Natalie Portman Vs Keira Knightley

 

Скарлет Јохансон и Амбер Хрд

Категории
RelaxЏиџи-МиџиШуш - Буш

ПОВРЗАНО