Откачени миленичиња

 

Априлилили четроножни пријатели! Овој први Април никој од семејството нема да остане немаскиран, дури и вашето милениче ќе биде во духот на Локи и празникот на шегата!

Еве неколку интересни решенија како да го вклопите вашето милениче во вашата маска, и истовремено да заработите пријава за малтретирање животни.

1.Маче Пингвин

mace pingvin

Не ја разбираме потребата да го облечете мачето во пингвин-а тоа е само седмата работа што не е во ред со сликата.

#7notokjobs #penguincat #aprilsfoolcat

2.Прасе Маче

mace prase

Исто некул, ама му стои бе да сибе.

#alsonotcoolbutstanding #pigcat #dressupfriends

3.Индијана Џонс

indijana dzons

Ако кученцето е Индијана Џонс, ви ќе бидете…? Не, ни мене не ми текнува.

#indie #maskedog #thatsmee

4.Хари Потер и Флафи

hari poter

Момченце и неговиот пес прекрасно искомбинирани во маска.

#takabemajkumu #harrypotterandfluffy #dulmask

5.Пагјак

kuce pajak

На пагчето му ставиле уметци-пајакови нозе! Хаха!

#puglife #pethumor #theincrediblespiderpug

6.Бетмен Започнува

macka betmen

Врв маска на Бетмен која и стои на мачката врв!

#batcat #maskofbatman #catbat

7.Пандапес

kuce padna

Кутрово другарче му дофарбале некоја боја-дилемата е дали бела или црна?

#pandadog #colloredpet #dogzlife

8.Тигаропес

kuce tigar

Домашното куче модифицирано со безболната варијанта фломастер.Одобруваме.

На ПЕТА и се допаѓа ова!

9.Евокси

dve kucinja

Најбољите најблиски роднини на Евоксите-Јоркшиски Териери (мини едиција) се пресмешни во оделцата кои мама им ги соши.

#evoh #starwars #jorkshireterriers

10.Пикачу

mace pikacu

Тотално некоректно, нехумано и пресмешно-се надеваме дека бојата е органска и се пере.

#picachoocat #sadcat #colloredpets

Категории
Џиџи-Миџи

ПОВРЗАНО