16 РЕШЕТКИ – Прва емисија за македонските ем-сиња

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

ГАГА РЕПЕТЕ – 16 РЕШЕТКИ

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Бла Бла Тв и македонските ем сиња во мисија за презентација на македонскиот рап и флоу

Ќе посетиме многу од раперите и ќе го поминеме патот со нив до студиото каде на 16 стиха и интрументал ќе имаат можност да се претстават себеси, а и својата ем си способност.

Македонскиот рап е еден од најквалитетните на балканот и светот, а нашите ем сиња имаат скил и флоу на кое може да подзавидат многу други.

Гледајте 16 решетки на бла бла телевизија , секој петок од 19:19 и секако тука на гага репете

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Гага Репете - 16 Решетки[/vc_column_text][/vc_column][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text][huge_it_videogallery id=”14″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]Back[/vc_column_text][/vc_column]