• Дебилни изуми

  Имате вишок пари од денационализацијата на вашето земјиште во Св.Николе, решавате да ги потрошите сите на глупости?Еве неколку изуми кои ќе направат да бидете кул додека сте излезени во дискотека или додека седите во новиот стан од 100.000 евра во центарот на градот. 1.Л Здодевно ви е да мафтате...
 • Смарт Алка – Вуица

  Смарт алката е едно од најновите ствари кои треба да ја одбележат 2015 година. Се работи за алка која ја ставата на вашата рака и можете да ја користите буквално секаде , додека се туширате, бањате, возите, јадете и слично. Со само едно вртење на алката тач скрин излага...
 • Смарт цуцла за бебиња

  Новиот уред кој излезе на пазарот кој се вика Пацифај смарт бејби цуцла и ќе биде од огромна помош на родителите за  нивните новороденчиња. Освен што ја има функцијата на обична цуцла за смирување на вашето бебе таа е поврзана и со вашиот смарт фон. Е сеа поентата е...
 • Интересни Кухињски помагала

  Веќе сте докажан цар во кујна-благодарејќи на нашите рецепти од Гезме, и сакате целата игра да ја однесете на следно ниво? Еве неколку царски помагала кои ќе ви помогнат ем да лапате, ем да дупите. 1.Здела со врапчиња 2.Спартански ножодрж 3.Мрсулав цедач на шпагетна вода 4.Кокошкина тапозатка 5.Алко диференцијатор-дебилите...
 • Рециклирани Сијалици

  Ви се случило ли да имате 500 искористени сијалици во шупа и немате што да правите со нив? Еве неколку идеи како да ги искористите! 1.Висечки орнаменти за во двор 2.Цепелин детски украси 3.Снешковци 4.Зачинарници 5.Бомбоњера 6.Пчелички 7.Божиќни украси за на врата 8.Валентински подарок 9.Вазни 10.Украс за во спална...