• Емисија 22-08-2017

  Во денешната емисија погледнете како си поминавме на Пиволенд, како помина журката Summerdelic Good Vibes на 19.08 во Бла Бла Клуб, и погледнете ги новите/старите спотови....
 • Емисија 01.08.2017

  Во денешната емисија погледнете како поминавме на Лига Лезет трето издание во Бла Бла Клубот, на 30.08, како помина концертот „МКЦ за Скопје“ концерт на Mark Olson + Ingunn Ringvold, Sweet rapscallions, Anna O, Rib кој се одржа на 25-26.07.2017, и погледнете ги интервјуата со Александар Гавровски ака Александар...
 • Емисија 25.07.2017

  Во денешната емисија погледнете како помина концертот на Sea + Air, saMMan, Атанасоски/Ангелов на 15.07.2017, во Бла Бла Клубот, потоа погледнете го интервјуто што го направивме со Идриз од Blla Blla Blla. На крај погледнете ги новите музички спотови кои ги подготвивме за вас....
 • Емисија 13.07.2017

  Во денешната емисија погледнете како помина слушачката промоција на Blla Blla Blla, кои после 2 години работа во студио го издадоа албумот “Brum per Medioferr” во различен или ретро формат – vinyl. Настанот се одржа на 05.07.2017 во МКЦ. Слушачката промотивна турнеа ќе продолжи низ градовите низ Македонија, Косово...
 • Емисија 06-07-2017

  Во денешната емисија погледнете како помина концертот на Agnostic Front во МКЦ на 28.06. потоа погледнете како си поминавме на метал настанот Beastern Openair, кој се одржа на 01.07, во Бла Бла Клубот, на кој настапија Apotheosis, Short Fuse Hero како домаќини и JFT (Софија) и Godgiven (Будимпешта) кои се...
 • Емисија 27.06.2017

  Во денешната емисија погледнете ја најавата за метал настанот Beastern Openair, кој ќе се одржи на 1.07. на Градска плажа, во Бла Бла Клубот. На настанот своите музички способности ќе ги прикажат Godgiven од Будимпешта, JFT од Софија, и домашните метал бендови Apotheosis, Short Fuse Hero, Reduced to ashes....
 • Емисија 23.06.2017

  Во денешнава емисија погледнете го интервјуто со Петар Георгиевски – Камиказа, басист на култната група Меморија, во кое ни ја раскажува својата приказна за почетоците на бендот.  Потоа погледнете ги новите спотови, најавата за Д Фестивал и како помина концертот на  Slowdive во  МКЦ на 10.06.2017....
 • Емисија 14.06.2017

  Во денешната емисија погледнете ја атмосферата од овогодинешниот М.А.Н. кој се одржа во Бла Бла Клубот на 01.06. Потоа погледнете како помина концертот на Chromatic Point (25.05. Бла Бла Клуб), журката Пена Парти на 10.06, и на крај погледнете ја најавата за Sound of green festival на Пакомак во соработка со...
 • Емисија 22.05.2017

  Во денешната емисија погледнете ја атмосферата од концертот на Jack Le Banner & Sick Jacken, кој се одржа на 18.05. во Бла Бла Клуб. Потоа погледнете ја атмосферата од концертот на Raggalution, (20.05. Бла Бла Клуб). Бендот Raggalution почнува летото 2011 во Крањ, Словенија, додека Лука Бедене и Мак...