• Ракија тест за Ракија фест

  После стресната конференција по повод првиот Ракија Фест, решивме да ги тестираме музичарите дали ќе успеат да погодат што пијат со краток ракија тест.    ...
 • Кога познатите филмови би биле направени во Русија

  На некој му текнало да ги прикаже познатите ликови од филмови во руска верзија, па еве како би изгледало кога познатите филмови би биле направени во Русија: #1 Deadpool #2 The Matrix #3 Pirates Of The Caribbean #4 Harry Potter #5 Game Of Thrones #6 Batman #7 Tom And...
 • Луда синџирска реакција со домино

  18 годишната американска уметница, Lily Havesh, дизајнира комплицирани структури само за да ги уништи подоцна со допир на прстот. На својот youtube канал има веќе ставено многу вакви видеа, но ние решивме да ви ја покажеме оваа луда синџирска реакција со домино фигури. Не е невообичаено за неа да...
 • Кога филмовите би имале реални наслови

  Новите филмови, особено блокбастери имаат звучни имиња, во кои речиси не се открива многу за содржината на филмот. Но што би се случило кога ситуацијата би била обратна, кога филмовите би имале реални наслови? Да видиме: xXx: The Return of Xander Cage Underworld: Blood Wars Live By Night Split...
 • Замрзната риба јаде замрзната риба

  Ете, уште еден доказ дека оваа зима реши да не реши сите. Дури и природата сака да се игра со своите креации, но, да не ја обвинуваме пред време истата. Тука се работи за стрвност. Имено, една риба реши да излезе од водата и да ја изеде другата риба,...
 • Овие ретро песни годинава ќе наполнат 20 години

  Ајде да се потсетиме кои песни оваа година ќе наполнат 20 години од своето постоење. Ако сте растеле со истите, веројатно оваа ретроспектива ќе ви предизвика насмевка на лицето. Овие песни биле популарни на радио и ТВ во 1997, а оваа, 2017 година ќе наполнат 20 години. Па, ајде...
 • 5-те златни фази на пијанство

  Сите го поминавме ова горко-слатко искуство на пијанство, а речиси, сите ги имаме поминато и овие 5-те златни фази на пијанството....
 • Имаме нов жанр на музика: Gangsta Djent

  Имаме нови жанр на музика наречен Gangsta Djent, а светот више никад нема да биде ист… Stevie T е креаторот на овој, таканаречен, нов жанр, а еве како звучи горе споменатиот:...
 • Кога неживите објекти би зборувале, би го јаделе

  Ајде сега, од чиста љубопитност, да си замислиме како би изгледало кога неживите објекти би можеле да зборуваат, и што всушност би сакале да ни кажат, односно направат. На некој му текнало да ја тестира оваа теорија со многу јаки слики, па да им дадеме шанса....