• Нова емисија на BlaBlaTV – DOPENESS…Наскоро

    Доупнесс Емисија за алтернативен начин на живот и адреналински зависници-ако сте пички, не гледајте ич, ама ако сте на наша фрекфенција  ќе видите срања од кои крвта ќе ви се следи во жилите, но ќе мора да дадете респект. Се што се тркала на тркала, се што лета (...