• Културно Уметнички Работници од 21:21 во досие гаражи

    Групата “Културно Уметнички Работници” постои од март 1999 година. Формирањето на овој состав е резултат на големото дружење во Кафе барот “Браво” помеѓу членовите на групите “Тотално Опуштање”, “No Name Nation”, “Бомбашки Процес”, “Жолтица на Бродот Баунти” и “Рок Агресори”. Имено членовите на овие групи решија да се состават...
  • ДОСИЕ ГАРАЖИ – Puka Band Brooka

    Оваа недела во досие гаражи гости ни се Брука банд, тазе формиран реге рага рап рут рок ска состав од Скопје. Бендот го сочинуваат: – Близнаците од рап дуото Пука козметика- Чико и Буциман како вокали, – Грувот го дава Маестро Зоран Велковски –Зуро на Бас, – За гитара...