• Драјв Бај со тату мајсторот Ацо Николов -Тизер

  Во оваа епизода на Драјв Бај го имаме тату мајсторот Ацо Николов од Храмот на Мастилото-Temple of ink. Муабетиме со Ацо за тетовирањето, историјата на тетоважите во Македонија, културата икако кожата ќе ви висне на 60 години, ама вас ич кур нема да ве боли затоа што ќе бидете...
 • DRIVE BY со Џака и Роботек

  (ПРЕМИЕРА ПЕТОК 13/03/2015) Вечерашната епизода е со легендарниот техно продуцент и диџеј-РОБОТЕК. Се дискутира за почетокот, подемот на техно сцената во Македонија. Ќе имате можност да дознаете како ја гради неговата патека на Македонската техно сцена и неговите промени од почетокот па се до сега. Предходни епизоди – ГАГА РЕПЕТЕ...
 • DRIVE BY Со џака & gameover se1ep5 тизер

  (ПРЕМИЕРА ПЕТОК 3/6/2015) Вечерашната епизода е со легендарниот драм-енд-бејс продуцент и диџеј-Гејм Овер. Се дискутира за почетокот, подемот и транзицијата на помалиот брат на хипхопот-драм енд бејсот, игрите од детството-непознатиот факт дека Во Кралство на Игрите токму Гејм Овер ги праќаше децата дома ; приказни од настапите и винилот....
 • DRIVE BY – Баже дсц Тизер

  Џака vs Баже дсц ексклузивно на BlaBla 27.02.2015  Да да човеку, уште една епизода на DRIVE BY !    ...