• КАКО ДА ТЕ БЕНДИСААТ НЕЈЗИНИТЕ

    Вечерва/Вторник околу 20 часот на блабла тв Како да те бендисаат нејзините? Немаш работа ,возиш крш, се облекуваш неконвеционално, во денешното издание батко Викса ќе ви покаже како да ги импресионирате нејзините родители.Кој стратегии ви требаат и на кој теми да се подготвите за муабетење и глатко  да ги...
  • Како да испеглате – Тизер

    Во оваа емисија на Како да ќе погледнете различни тактики за пеглање, интересни начини како можете да ја завршите таа работа. Погледнете што прави Викса за да си запегла проследено со интересни моменти и муабети. ГЛЕДАЈТЕ ВЕЧЕР ВО ОКОЛУ 20:01...
  • Како да се одкажете од гледање Турски серии Tizer

    ЦцЦ…Малата невеста у пет ипол, 6 Сила…добро, дневникот на Фериде, апсолутно добро ќе ја фатам таа тројка. Видови, односно степени на зависност На пример, Династија фаќаше многу стихијно, многу едноставно многу наивно. Еднаш ќе пробаш со другарите да глеаш, еднаш ќе се фатиш на само… ќе се погоди некој...