• Пресметка со Кирил Трајковски

  Погледнете кој победи во PES и на кого донесе среќа Марлон. Дознајте како се справи Иван со предизвикот пантомима. Видете што се мораше да одговори Кирил во делот ИСПРАШУВАЊЕ....
 • ПРЕСМЕТКА СО ИВАН

  Поранешната новинарка во А1 му го превзема водителското место на Иван. видете како Иван неможеше да дојде при себе од оваа оган жена. Предизвиците ги помина кул и не се плашеше од брадата на Иван. Во испрашувањето му покажа заби на Иван и без проблем одговори на сите прашања....
 • Пресметка со Дон Плеа

  Човекот е легенда. Такви напади на смеење немав ни у основно кога ќе ми ставеа кец у дневник. Си фура негов филм и ми даде еден гол. Како и да е јас сум првиот што му направил интервју на оваа рап легенда. Тој за прв пат јавно само во...
 • Пресметка со Елена Ливриниќ Tizer

  Нема никогаш играно Пес до сега си призна девојчето како што е ред. Со предизпозиции да биде врвна ракометарка Елена ни кажа интересни работи за нејзе и ракометот воопшто. Резултатот и не беше толку битен , не сакав да ја победам за да не изедам ќутек. Ќе сфатите за...
 • Пресметка со Владимир Шуманов – Тизер

  Кој е Владимир Шуманов Владимир или како што љуби да го нарекуваат Врабец е бубњар, програмер башка знае добро да игра Пес. Јас го познавам прилично одамна и знаев дека тоа ќе биде жустра борба за превласт. Дали неговите челични нерви издржаа во првиот дел од Пресметка? Предизвици со Врабец...