• Женски феномени емисија 5

    5то издание на Женски феномени. Први си се оговараат комшиите ,кој шо како зошто направил и се изнасуваат факти за нивните приватни животи, после шо има у несесер на една жена,трето е како да (НЕ) се откажете од цигарите за 5 мин. и за крај една доста интересна рубрика...
  • Женски феномени 3 епизодa

    Во оваа епизода на женски феномени погледнете и дознајте какво мислење имаат жените за колегите и колешките…. Што се има во еден женски телефон и како се запишани имињата на пријателите и непријателите во него… Дознајте како се спрема романтична вечера за 5 мин.. И како се преживува денот...