• Шопе и Животинското Царство!

    Денес околу 20 и 20 часот на бла бла тв иде премиерата на животинско царство со шопе за камилите. Зборуе и се објаснува со Амир од Скопската зоолошка градина.За шо им се тија грбки,колку јадат и за шо све ги бива, какви се нивните адети, и кој луѓе имаат...
  • Животинско Царство

    Водителот ве води во светот на животните нивните звуци, навики карактери, блискоста со некој луѓе, основните мерки и димензии боја мирис и вкус, нивниот вкус печени тие кој се готват и на тие кој и не се баш готват, нивните начини на мочање и серење, боја и мирис, и...