• Шопе

  Пресметка еп 08 со Шопе!

  Пресметка со Шопе! За сите кои ја пропуштивте Пресметка со Шопе еве ви можност да ѕирнете во мозокот на легендарниот лик од Штип Шопе! Момакот е неверојатен има енергија колку за уште 5 животи и неговиот начин на размислување е фасцинантен. Во случај да ја пропуштивте премиерата ова е...
 • Зафо

  Пресметка еп 07 со Зафо

  Пресметка на Бла Бла со Зафо Ако евентуално ја пропуштивте Пресметка предходниот четврток (срам да ви е ако сте пропуштиле) со Зафо еве права прилика да видите како се тоа изгледаше. Човекот е ѕвер.  Легенда од човек кој свирел во многу бендови знае многу за музика исто како и...
 • Марче

  Пресметка еп 06 со Марче!

  Пресметка со Марче на Бла Бла! У случај да ја промашивте епизодата што идеше предходната недела со Марче еве ви шанса да видите што се дешаваше и зашто Марче е шоумен каков што е. Во опуштена атмосфера и заебанции Марче си ја отвори душата и кажа за што бил...
 • Андреј Џимиринки

  Пресметка еп 05 со Андреј – Џимиринки!

  Пресметка со Андреј – Џимиринки! У случај да ја пропуштивте емисијата со Андреј од Џимиринки само на Бла Бла у гага репете можете да си ја видите пак. Еден од ликовите кои направија вистински бум во нашата земја. Видете со какви предизвици се соочиле момците и што све им...
 • Лириковен Пироман

  Пресметка еп 04 со Лириковен Пироман

  Пресметка со Лириковен Пироман на Бла Бла Лириковен Пироман е млад и перспективен рапер кој си напраи свое шоу. Во моментов е актуелен со песната Холограм како и со момците од групата Рап Позитив – Горе Доле. Малиот не знае да пее знае само да рапува али затоа на...
 • Да Џака Накот

  Пресметка еп 03 со Да Џака Накот!

  Пресметка со Да Џака Накот! Пресметка со единствениот. Ни ја напраи честа да гостува во Пресметка и да го натера Иван да се измоча у гаќи од среќа. Имаше и трема реално. Да Џака Накот го остави печатот пред да замине со неговиот албум Неопходно зло 2020, а во...
 • Пајак

  Пресметка еп 02 со Пајак

  Пресметка со Пајак...
 • Жоро Божинков

  Пресметка еп 01 со Жоро Божинков

  Премиерно само на Бла бла Пресметка со Жоро Божинков. Малиот не само што игра добро Пес него и добро свири. У испрашувањето малку се усра у гаќи али ќе му простиме. Како и да е наредниот четврток во 19 и 19 во Пресметка гостува легендата на Пеперминт Горан –...
 • Кирил

  Пресметкa еп 10 со Кирил

  Пресметкa со Кирил...