• Доупнесс еп 09 со Стева Божиќ

  Доупнесс еп 09 со Стева Божиќ

  Во оваа епизода на Доупнесс ќе го гледате Стева Божиќ....
 • Доупнесс еп 08 со Aлек и Jaн

  Доупнесс еп 08 со Aлек и Jaн

  Гости во оваа осма епизода на Доупнесс се Алек 16 и Јан 14, кои се нова надеж за скејтерството во Скопје.  ...
 • Доупнесс еп 07 со Антонио Фрањевски

  Доупнесс еп 07 со Антонио Фрањевски

  Во седмата епизода на Доупнесс, гостин е Антонио Фрањевски. 27 годишен блејдер од Влае со повеќе од 10 години искуство. Учествувал на многу натпревари и може да го најдете на многу јутуб видеа. Покрај ролерите, ужива и во возење бајк на долги стази. Го сретнавме и во Дојран на...
 • Доупнесс еп 06 со Георги Жоро Божиков

  Доупнесс еп 06 со Георги Жоро Божиков

  Во оваа епизода на Доупнесс ќе го погледнете Жоро....
 • Доупнесс еп 05 со Блажо Симоновски

  Доупнесс еп 05 со Блажо Симоновски

  Во оваа епизода на Доупнесс ќе го видите Блажо Симоновски со неговите екстравагандни трикови!...
 • Доупнесс еп 04 со Даниел Ангелов

  Доупнесс еп 04 со Даниел Ангелов

  Во оваа епизода на Доупнес, си муабетевме со Блеки Блек за беемикси. Погледнете како помина дружбата и научете нешто околу истите....
 • Доупнесс еп 03 со Огнен Крстевски - ОЏИ

  Доупнесс еп 03 со Огнен Крстевски – ОЏИ

  Во епизода бр. 3 на ДОУПНЕСС емисијата за екстремни спортови, ќе го гледате ОЏИ- еден од првите блејдери во Македонија. Видете за неговите почетоци, кои воедно се и почетоци на македонските екстремни спортови. Колку беше тешко да се набават Ролери и опрема, дали воопшто имало скејт- паркови и места...
 • Доупнесс еп 02 со Димитар Ристовски

  Доупнесс еп 02 со Димитар Ристовски

  Во втората епизода на ДОУПНЕСС гостин ни е Димсуро од Битола, гордоста наша во скејтпаркот. Разговаравме за неговите почетоци и што го навело на овој доуп спорт. Дечкото е еден од подобрите скејтери во Мк, располага со стил, скил и трикови ретко кој може да ги направи. Гледајте…...
 • Доупнесс еп 01 со Мендо Вељановски

  Доупнесс еп 01 со Мендо Вељановски

  Погледнете ја епизода број 1 со гостинот Мендо Вељановски пионерот на екстремните спортови не само во Македонија и во целиот свет. Видете како започнал, кои се неговите најголеми достигнувања и со што се занимава во моментов. Мендо има 62 години а за духот и ентузијазмот со кој е навлезен...