• хомофоб

    Како да не си хомофоб [еп 02]

    Во оваа епизода викса ви покажува како да ја намалите хомофобијата и да како да се однесувате кон луѓето кои се со спротивна сексуална ориентација.Во неколку примери кој можеби се корисни а може и да не се, неколку чекори за намалување на културниот шок на блаканецот кој се спрема...
  • смрдливи чорапи

    Како Да Исперете смрдливи чорапи [еп 01]

    Како Да… Антихелпер Емисија со Виктор Петров – Викса , Секој Вторник во/околу 20:01 часот на www.blabla.mk...