• Аrmadillo интервју

  Интервју со бендот Armadillo, за музиката, настапите, почетоците и нивниот прв албум. Armadillo е бенд кој постои од 2014. Членови на бендот се: Борис Минов – гитара, Саше Љолес – вокал, Иван Сариевски – бас и Слободан Хаџи Илиев – тапани. Во февруари 2014 бендот го основаат Борис и Слободан....
 • Промоција на новиот албум на Горан Трајкоски

  Промоција на новиот албум на Горан Трајкоски 24.11.2017, МКЦ. Промоција на новиот албум на Горан Трајкоски 24.11.2017, МКЦ Промоција на новиот албум на Горан Трајкоски24.11.2017, МКЦ Posted by Bla Bla Televizija on Monday, November 27, 2017  ...
 • Интервју со Tonal

  Интервју со Tonal за новиот албум и музиката. Tonal вју Tonal вју Posted by Bla Bla Televizija on Monday, November 20, 2017...
 • Интервју со Стефан Вујисиќ – VuiSah

  Интервју со Стефан Вујисиќ – VuiSah....
 • Вју 4:20 – Интервју со Идриз Blla Blla Blla…

  VJU 4:20 BLLA BLLA BLLA … SHO IMA IDRIZ DA KAZE POVOD KONCERTOT UTRE Blla Blla Blla… Idriz AmetiStudio 1060@Blla Blla Blla Album Promotion https://www.facebook.com/events/338438529935854/ FALIMENDERIT SHUM !!! Posted by Bla Bla Televizija on Wednesday, November 1, 2017...
 • Кратко интервју со Јаков Дренковски за престојниот концерт

  Си направивме кратко интервју со маестро Јаков, за престојниот концерт, кој ќе се одржи на 14.02.2017 во Кино Фросина. Еве што не очекува:...
 • Вју со Дориан за концертот на String Forces

  Си направивме едно кратко интервју со Дориан, по повод концертот на String Forces, кој ќе се одржи на 10.02. во МКЦ, каде ќе се слави 20 годишен јубилеј на овој иновативен бенд, концерт кој ќе трае 2:30 саати, на кој ќе се промовира и новиот албум на бендот, “Соголи...
 • Интервју со Миле Кекин од Хладно пиво

  Најголемиот хрватски претставник на панк рок естетиката, бендот ХЛАДНО ПИВО, предводен од Миле Кекин, ќе настапи во Скопје во рамки на нивната голема турнеја со новиот албум „Dani zatvorenih vrata“! Познати како мајстори на концертите во живо, со секогаш исполнети и енергични настапи, нема сомнеж дека Хладно пиво на...
 • ЅЕ ИМАГИНАРИУМ – ВЈУ со Никола Ристевски

  ИМАГИНАРИУМ – ВЈУ со Никола Ристевски Пред некое време излезе од печат ИМАГИНАРИУМ, на авторот веќе познат и докажан НАУЧНИК, од Свети Николе – Никола Ристевски, кој воедно е и основач и главен и одговорен уредник на нашата пријателска веб алтернативна медиумска клика – ЛОЗА. НАЈДЕТЕ ВРЕМЕ ДА ДОЈДЕ...