• Ален Спасевски

  Метал Машина еп 08 со Ален Спасевски

  Погледнете ја осмата епизода од првата сезона на Метал машина во гага репете со Ален Спасевски од Chromatic Point....
 • Далтон

  Метал Машина еп 07 со Далтон од Верка

  После 3 епизоди со странски музичари, повторно се враќаме на македонската алтернативна сцена. На Бла Бла ТВ, погледнете ја седмата епизода од првата сезона на Метал машина. Гостинот е Влатко Нушев, ака Далтон од Верка....
 • Јоаким

  Метал Машина еп 06 со Јоаким од Сабатон

  На Бла Бла ТВ, погледнете ја шестата епизода од првата сезона на Метал машина. Гостинот е Јоаким од Сабатон. Погледнете ја четвртата епизода од метал машина со Марко Мендоза во гага репете....
 • Џон Кораби

  Метал Машина еп 05 со Џон Кораби

  После легендарниот Марко Мендоза, гостинот во Метал машина ни беше неговиот колега од Dead daisies, фамозниот рокер Џон Кораби, најпознат по своето пеење во Motley Crue во 1992 година. За неговиот живот, како и неговата долга и успешна кариера слушнете нешто повеќе во новата епизода на Метал машина на...
 • Марко Мендоза

  Метал Машина еп 04 со Марко Мендоза

  Во оваа ексклузивна епизода на Метал машина гостинот ни беше Марко Мендоза, моменталниот басист на групата Dead Daisies! Тој свирел со многу легендарни бендови како Thin Lizzy, Whitesnake, Dolores O’Riordan, Lynch Mob…За што зборувавме, погледнете само на Бла Бла ТВ....
 • Перо Шпирт

  Метал Машина еп 03 со Перо Шпирт

  Перо Шпирт е гитарист и вокал во познатиот треш метал бенд Санаториум. Тој е нашиот нов гостин во оваа емисија на Метал Машина. Слушнете ги интересните анегдоти што тој ке ги каже само на Бла Бла ТВ!...
 • Ѓуле

  Метал Машина еп 02 со Ѓуле

  Метал Машина со Ѓуле! Тапанар на македонскиот хардкор бенд Поинт Бленк. Погледнете ја оваа епизода само на Бла Бла ТВ!...
 • Томе Сиљаносκи

  Метал Машина еп 01 со Томе Сиљаносκи

  Ако случајно сте ја пропуштиле првата епизода на Метал Машина, сега имате можност да ја погледнете репризата. Гостинот ни беше Томе Сиљаносκи, тапанар на Siniac. Следниот гостин во Метал машина е Ѓуле од Point Blank. Не заборавајте да ја погледнете новата  епизода во вторник, околу 20:20....