• Женски феномени

  Женски феномени епизода 09...
 • Женски феномени

  Женски феномени еп 08

  Кралицата на монодрамите, девојката која би можела да ги кажува предупредувањата за индикациите од лековите на реклами за медикаменти-без да биде убрзана-Мери, ни ја презентира предпоследната епизода од Женски Феномени. Во оваа возбудлива епизода Мери ќе ги пофати маалските муабети, зошто во Бутел наместо Старо-Купујем викаат Косење, интервју со...
 • Женски феномени

  Женски феномени еп 07

  Во денешната емисија на женски феномени ќе видите: како се оговара дечкото што го сакаме, што има во женски планер, како да оздравете за 5 мин. и како да добиете дозвола за викен журка. Интересни содржини спакувани во 20 минутна емисија....
 • Женски феномени

  Женски феномени еп 06

  Женски феномени епизода 06...
 • Женски феномени

  Женски феномени еп 05

  Женски феномени епизода 05...
 • Женски феномени

  Женски феномени еп 04

  Женски феномени епизода 04...
 • Женски феномени

  Женски феномени еп 03

  Во оваа епизода дознајте како жените размислуваат за колегите и што се има да кажат за нив. Ѕирнете на кратко што се има во женски телефон. Доколку ви се најави дечкото дека ќе дојде, дознајте како да му спремите романтична вечера само немојте да дозволите на крај и вие...
 • Женски феномени

  Женски феномени еп 02

  Во оваа емсија ќе погледнете како една жена оговара ликови и карактери од турски серии и како се внесуваат жените дури гледаат серии. Погледнете што се може да се најде во женските фиоки. Видете како може за 5мин. да се среди една женска соба кога ќе ви се најават...
 • Женски феномени

  Женски феномени еп 01

  Во оваа епизода ќе дознаете нешто повеќе за женското оговарање и начинот на кој оговараат жените. Во вториот дел од емисијата ќе видите што се има во женска ташна, некој чудни и нтересни ставари. Исто така дознајте дали може едно женско да се спреми за искачање за 5 мин....