• Конечни резултати од Видео База

  После едномесечното гласање, го добивме победникот на проектот „Видео База“. Покрај фејсбук гласањето, во одредувањето на конечниот исход, учествуваше и жирито од Бла Бла. Ова се резултатите.   Конечната табела каде што ги споивме гласовите од жирито и фејсбук гласањето изгледа вака. Сите изведувачи се должни да не контактираат на...
 • Видео база резултати

  На 9 дена пред затворањето на резултатите од гласањето за проектот „Видео База“, резултатите се следниве: САМ – 736 Локос Железарос – 601 Конфликт – 232 СМАТ – 104 Лоши Деца – 102 Колт – 102 The Author – 80 АСК – 73 Верка – 67 Фуснота – 61 Project 2501 – 33...
 • Втора тура резултати од „Видео база“

  12 дена од почетокот на гласањето за проектот „Видео база“, ова се следните резултати. САМ – 643 Локос Железарос – 598 Конфликт – 230 СМАТ – 101 Лоши Деца – 101 Колт – 82 The Author – 78 АСК – 72 Верка – 66 Фуснота – 55 Project 2501...
 • Моментални резултати од проектот „Видео База“

  Првичните резултати од проектот „Видео База“ се следниве: Локос Железарос – 391 САМ – 332 Конфликт – 192 СМАТ – 98 Лоши Деца – 89 The Author – 78 АСК – 68 Верка – 60 Фуснота – 41 Project 2501 – 32 Културно Уметнички Работници – 28 Tasev feat. Big...
 • Project 2501

     ...
 • Лоши Деца

   ...
 • АСК

   ...
 • Царос

   ...
 • Фуснота

     ...