Drive BY – Gaga Repete

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

ГАГА РЕПЕТЕ – DRIVE BY

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Личен Опис

Емисија за ментална гимнастика и музичка едукација.Водител на емисијата е Џака, гостите во емисијата се од различни профили и професии од алтернативните сфери-музичари, креативци, дицеи,уметници и сл.

Шо е поентата

Дејствието се одвива во позајмено возило ( користено со дозвола на сопственикот ) на сигурна, мирна локација каде што Џака и гостинот дискутираат за историјатот, професијата, пасијата, реализираните проекти и целите на гостинот.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Гага Репете - Drive By[/vc_column_text][/vc_column][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text][huge_it_videogallery id=”12″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”5/6″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]Back[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]