Емисија 08.05.2017

Во денешнава емисија погледнете ја најавата за Bob Marley International Day, (11.05.), како и за концертот на Коноп во Бла Бла Клуб, на истиот ден. Потоа погледнете како помина концертот на Tha Titanium + DJ Dimitri from Chair + DJ Master G, како и кратките изјави од артистите. И за крај, нови/стари спотови за да ви го размрдаат денот.

Категории
ЕМИСИЈАПРОГРАМА

ПОВРЗАНО