Емисија 12.04 2017

Во нашата прва емисија, во која ќе ги опфаќаме настаните кои се одржуваат во Скопје, односно Македонија, како и музичките новости на регионалната сцена, погледнете како помина концертна промоција на ПАЛИНДРОМ, на нивниот деби албум „DESERT Y“, кој се одржа во среда на 5 април во МКЦ. Потоа погледнете како помина Хуманитарниот коцерт за нашиот другар Грицко. Емисијата е проследена со нови и стари спотови на одлични уметници.

Категории
ЕМИСИЈА

ПОВРЗАНО

 • Емисија 01.08.2017

  Во денешната емисија погледнете како поминавме на Лига Лезет трето издание во Бла Бла Клубот, на 30.08, како помина концертот „МКЦ за Скопје“ концерт на Mark Olson + Ingunn...
 • Емисија 25.07.2017

  Во денешната емисија погледнете како помина концертот на Sea + Air, saMMan, Атанасоски/Ангелов на 15.07.2017, во Бла Бла Клубот, потоа погледнете го интервјуто што го направивме со Идриз од...
 • Емисија 13.07.2017

  Во денешната емисија погледнете како помина слушачката промоција на Blla Blla Blla, кои после 2 години работа во студио го издадоа албумот “Brum per Medioferr” во различен или ретро...
 • Емисија 06-07-2017

  Во денешната емисија погледнете како помина концертот на Agnostic Front во МКЦ на 28.06. потоа погледнете како си поминавме на метал настанот Beastern Openair, кој се одржа на 01.07, во...