Емисија 18.04.2017

Во денешната емисија погледнете го новиот спот на Steel Temple за песната “Deep“, кратко интервју со Фонија во кое го најавуваат својот концерт во Бла Бла Клуб, на 28.04. по повод една деценија од формирањето на Фонија. Специјални гости на концертот ќе бидат Technicolor Lies и Young Husbands (Белград). Погледнете ја најавата за OFFEST и кои бендови ќе настапат на Здраво Млади.

Категории
ЕМИСИЈА

ПОВРЗАНО

 • Емисија 25.07.2017

  Во денешната емисија погледнете како помина концертот на Sea + Air, saMMan, Атанасоски/Ангелов на 15.07.2017, во Бла Бла Клубот, потоа погледнете го интервјуто што го направивме со Идриз од...
 • Емисија 13.07.2017

  Во денешната емисија погледнете како помина слушачката промоција на Blla Blla Blla, кои после 2 години работа во студио го издадоа албумот “Brum per Medioferr” во различен или ретро...
 • Емисија 06-07-2017

  Во денешната емисија погледнете како помина концертот на Agnostic Front во МКЦ на 28.06. потоа погледнете како си поминавме на метал настанот Beastern Openair, кој се одржа на 01.07, во...
 • Емисија 27.06.2017

  Во денешната емисија погледнете ја најавата за метал настанот Beastern Openair, кој ќе се одржи на 1.07. на Градска плажа, во Бла Бла Клубот. На настанот своите музички способности...