Аrmadillo интервју

Интервју со бендот Armadillo, за музиката, настапите, почетоците и нивниот прв албум.

Armadillo е бенд кој постои од 2014. Членови на бендот се: Борис Минов – гитара, Саше Љолес – вокал, Иван Сариевски – бас и Слободан Хаџи Илиев – тапани. Во февруари 2014 бендот го основаат Борис и Слободан. Низ таа година составот не е константен, за од март, 2015-та да стане стабилен во овој состав.

Категории
ВЈУинтерВЈУ

ПОВРЗАНО