Вју со Влатко за концертната промоција на Тотално опуштање

Си направивме муабет со Влатко од Тотално опуштање за концертната промоција на албумот: “Јали човек, јали мотор”. Погледнете го интервјуто и дознајте нешто повеќе за настанот.

vlatce to2
И не заборавајте ТОТАЛНО ОПУШТАЊЕ ќе ја има концертната промоција на албумот “Јали човек, јали мотор” на градска плажа Парк на 01.07.2016 во 22:30. Влезот ќе биде 100 денари, колку што ќе чини и ЦД-то.
После концертот ќе уживаме во after party со SWATOVSKI.

to1

to2

 

Категории
ВЈУинтерВЈУ

ПОВРЗАНО