ВЈУ СО ДИО

СИ НАПРАВИВМЕ МУАБЕТ СО ДИО ДИОНАТИК ОД СКОПЈЕ, МЛАД РАП АРТИСТ И ПРОДУЦЕНТ ОРГАНИЗАТОР НА MICROPHONE ON САЈФЕРОТ ЗА КОЈ ВИ ПИШАВМЕ ПРЕД НЕКОЕ ВРЕМЕ.КОЈ СЕ НЕГОВИТЕ ПЛАНОВИ ЗА ИДНИНАТА , АЛБУМОТ КОЈ ИСКАЧА ВО СЕПТЕМВРИ, ТРИП ХОПОТ КАКО ПАСИЈА, НОВОТО АУДИО СТУДИО КОЕ ГО СПРЕМА, СОРАБОТКИТЕ СЕГА И ВО ИДНИНА И ДРУГО.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВЈУТО СО ДИО!!!

Категории
ВЈУинтерВЈУ

ПОВРЗАНО