Вју со Дориан за концертот на String Forces

Си направивме едно кратко интервју со Дориан, по повод концертот на String Forces, кој ќе се одржи на 10.02. во МКЦ, каде ќе се слави 20 годишен јубилеј на овој иновативен бенд, концерт кој ќе трае 2:30 саати, на кој ќе се промовира и новиот албум на бендот, “Соголи ме“.

Еве што има да ни каже Дориан.

А за вас мал потсетник, БЛА БЛА ТВ ви доделува 5 гратис влезници за концертот. Повеќе податоци за тоа што треба да направите за да ја освоите влезницата тука.

kam1.Still001

Категории
ВЈУинтерВЈУ

ПОВРЗАНО