Вју со Картер за филмот „Каде се парите“

Новиот филм на режисерот Владимир Петровски-Картер насловен како “Where is the Money – Каде се Парите?” можевте да го гледате во Македонските кина.

Филмот е базиран на реални случки од урбаното секојдневно живеење во кој секој од нас обичните луѓе би можел да се препознае.

Што ни раскажа Картер за филмот слушнете во нашето интервју:

А што ни раскажа за музиката погледнете тука.

Категории
ВЈУинтерВЈУ

ПОВРЗАНО