Вју со Каљо

Радишански владетел, прљав металец од Фјурион, неталентиран рапер, обожавател на боречки вештини, кардио и секаков вид на алкохол. Сето тоа е Калин Марковиќ – Масниот.

kaljo1 kaljo2 kaljo 3

Категории
ВЈУинтерВЈУ

ПОВРЗАНО