Вју со Кољо од Drunk Flow

Си направивме интервју со Кољо од групата Drunk Flow кој деновиве го промовираше својот прв микстејп наречен „Како што се врти светот„. Кољо и неговите соработници ќе промовираат 10 траки поделени на два дела по 5 траки таконаречени Vol 1 и Vol 2.

Продукцијата на песните на микстејпот на Кољо ги потпишуваат Лука (Рап Позитив) и Јасмин, текстовите се на Кољо и неговите гости Јасмин и Боко со кој соработува долго време, Рап Позитив, Ајнштајн и Ангело од С.К.Ц. Миксот и мастерингот се на Лука (Рап Позитив) а каверот за микстејпот на Кољо го направи Лириковен Пироман.

Слушнете за што зборувавме во нашето интервју:

 

Категории
ВЈУинтерВЈУ

ПОВРЗАНО