Вју со Чуле

Напраивме муабет со Чуле. Зборевме за ФИСТ, за победата на Лузерфест, за почетоците во рапот, за другарите од бендот, за инспирациите. Уште еднаш се докажа дека интервјуата најубаво се прават уз некоја чашка алкохол.

chule1 chule2

 

 

Категории
ВЈУинтерВЈУ
4 Коментари на постот
 • Billymut
  9 May 2018 at 21:49
 • AlfredRuifs
  9 May 2018 at 22:38
 • Billymut
  15 May 2018 at 03:23
 • AlfredRuifs
  15 May 2018 at 09:47
 • Напиши Одговор

  *

  *

  ПОВРЗАНО