Вју со Шинтер за новиот албум

Шинтер неодамна објави видео за песната “Алкохол“, која е дел од неговиот нов албум. Албумот е снимен во La familia records, а автор на текстовите е Шинтер, продуцент на албумот Дејан Јанушев Скит. Албумот содржи 10 песни, а може да се најде на youtube.
Си направивме муабет со Шинтер за новиот албум кој можете да го чуете тука:

Категории
ВЈУинтерВЈУ

ПОВРЗАНО